Taxi Theorie Nederlands

Wil jij snel aan de slag als taxi chauffeur, maar heb jij moeite met je taxi theorie? Start dan direct met de taxi theorie van Theoriehome en slaag in 1 keer. Met de online taxi cursus van Theoriehome maak jij een grote kans om in 1 keer te slagen voor je taxi theorie examen en aan de slag te gaan als taxi chauffeur. De online taxi theorie cursus bereid jou met meer als 500 oefen vragen voor op alle toetsinggebieden van het CBR voor het taxi theorie examen. 

Waarom kiezen voor Theoriehome? Wij bieden jou geen dik boekwerk aan, maar direct starten met het oefenen van examengerichte vragen. Tevens biedt Theoriehome naast de examengerichte oefenvragen ook een digitaal lesboek en een compleet overzicht van alle verkeersborden aan. Met Theoriehome wordt je dus optimaal klaargestoomd voor het officiële CBR taxi theorie examen.

Start direct met het oefenen bij Theoriehome en
profiteer van de volgende voordelen

500 taxi theorie oefenvragen
Digitale lesboek
Uitleg van alle wetten en regelegevingen
Overzicht met alle verkeersborden
Examens zijn zo ingericht als het officiele CBR examen (25 gevaar herkenningsvragen en 40 verkeersinzichtelijke vragen)
Kies uit 2, 4 of 6 weken aan oefenvragen en lesstof!
Van meer dan deze voordelen profiteren? Koop dan nu jouw taxi theorie code vanaf € 59,95 bij Theoriehome en start direct met oefenen!
Taxi Theorie Examen
2 weken
Onbeperkt examens oefenen
5995
Taxi Theorie Examen
4 weken
Onbeperkt examens oefenen
7500
Taxi Theorie Examen
6 weken
Onbeperkt examens oefenen
8900

Honderden gingen jou al voor! Start nu!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram